mutual indemnity agreement

MIA

Het doel van de wederzijdse vrijwaringsovereenkomst (MIA – mutual indemnity agreement) voor de olie- en gasindustrie is duidelijkheid te scheppen over aansprakelijkheid. Zo is te voorkomen dat er overlappende verzekeringen worden afgesloten om identieke risico’s te dekken voor personeel, installaties of ander materieel. Ieder bedrijf hoeft zich slechts te verzekeren voor de eigen schade die het zou kunnen oplopen.

Inschrijven: Er zijn op dit moment ruim 800 bedrijven die de wederzijdse vrijwaring hebben getekend. De overeenkomst wordt gedragen door zowel NOGEPA als de IRO. Bedrijven die interesse hebben de wederzijdse vrijwaringsovereenkomst te tekenen, kunnen dit doen door een ondertekend exemplaar van de mutual indemnity agreement (MIA) aan NOGEPA te sturen. NOGEPA houdt een register bij van aangesloten bedrijven.

contact opnemen?

Stuur ons een mail

nieuws

Laatste berichten

NOGEPA-CIEP GASDAG 2017

Den Haag - Op 7 september vond de jaarlijkse GASDAG plaats, opnieuw gezamenlijk georganiseerd door NOGEPA en CIEP, met moderator Remco de Boer. Centraal tijdens de dag stond het nieuwe perspectief voor de Nederlandse gassector. Welke ontwikkelingen zien we op weg naar een CO2 arme toekomst in 2050? Hoe zou Continue reading